Pörkölt cukrozott kesudió 1KG
Kód: 1033Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A pörkölt kesudió cukorban tökéletes kombinációja a ropogósnak és az édesnek. A ropogós kesudiókat gondosan pörkölik és egy vékony cukorréteggel vonják be, ami ellenállhatatlan karamellás ízt eredményez. A kesudiók nemcsak finomak, hanem gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és ásványi anyagokban is. Ez az édes finomság ideális gyors nasiként, luxus desszertként vagy elegáns ajándékként.
Kapcsolódó termékek:
Szereti a dió és az étcsokoládé kombinációját? Próbálja ki a Kesudió étcsokoládéban 100 g vagy Kesudió étcsokoládéban 1KG termékeket. Jobban szereti a tejcsokoládét? Válassza a Kesudió tejcsokoládéban változatot. Egyéb kesudió változataink közé tartozik a Kesudió joghurtban, a Kesudió mix 9 különböző bevonattal, a Kesudió tiramisuban vagy a sós, pikáns Paprikás kesudió.
Specifikációk:
Típus: Pörkölt kesudió cukorban
Súly: 1 kg
Tápérték 100 g-ban:
• Energia: 558 kcal
• Fehérje: 13,4 g
• Zsír: 34,5 g
• Szénhidrát: 48,5 g
• Rost: 0 g
Ajánlott felhasználás:
A pörkölt kesudió cukorban ideális önálló fogyasztásra, mint édes és tápláló nasi. Hozzáadhatja házi diókeverékhez, használhatja desszertek díszítésére, vagy élvezheti egy csésze kávé vagy tea mellett.
TIPP:
Adja hozzá a pörkölt kesudiót házi müzlihez, vagy használja ropogós szórásként tortákra és süteményekre, hogy extra édességet és textúrát biztosítson.
Érdekesség:
A kesudió Brazíliából származik, és világszerte népszerű finom, vajas íze miatt. A pörkölt kesudió cukorban tökéletes kontrasztot nyújt a karamellás bevonat édessége és a kesudió természetes íze között, így egy kedvelt finomság, tele hasznos tápanyagokkal.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Diófélék |
---|---|
Súly: | 1 kg |
Tulajdonságok: | Laktóz, Kénezett, Glutén |
Összetevők: | KESUDIÓ, cukor, vaníliás cukor, fahéj |
Tápérték/100g: | Kcal: 558, KJ: 2329, Zsír: 34,5, ebből telített zsírsavak: 6,52, Szénhidrát: 48,5, ebből cukrok: 39,2, Rost: 0, Fehérje: 13,4 Só: 10 mg |
Származási hely: | India |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!