Narancshéj étcsokoládéban 1KG
Kód: 1198Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Az étcsokoládés narancshéj tökéletesen ötvözi a friss és édes ízeket. A kandírozott narancshéj darabok étcsokoládéba mártva harmonikus ízkombinációt alkotnak, amely örömet szerez ízlelőbimbóinak. A narancshéj nemcsak ízletes, hanem gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban is, míg az étcsokoládé mélységet és intenzitást ad az íznek. Ez a termék ideális luxus csemegeként vagy elegáns ajándékként.
Kapcsolódó termékek:
Szereti a citrusokat? Próbálja ki a Natúr narancshéjat 1 kg, vagy szerezze be az étcsokoládés narancshéj utazó kiszerelését 100 g-ban.
Specifikáció:
Típus: Étcsokoládés narancshéj
Súly: 1 kg
Tápérték 100 g-ban:
- Energia: 465 kcal
- Fehérje: 3,1 g
- Zsír: 23 g
- Szénhidrát: 63,7 g
- Rost: 0 g
Ajánlott felhasználás:
Az étcsokoládés narancshéj ideális közvetlen fogyasztásra, mint luxus édes snack. Használhatja torták, sütemények díszítésére vagy hozzáadhatja dióval és szárított gyümölccsel készült keverékekhez. Frissítő ízének és gazdag csokoládé bevonatának köszönhetően kiváló kiegészítő kávéhoz vagy teához.
TIPP: Készítsen otthon elegáns desszertet az étcsokoládés narancshéj darabjainkkal. Adja hozzá fagylaltkehelyhez vagy használja csokoládétorta díszítésére.
Érdekesség:
A narancshéj sok kultúrában hagyományos csemege, és a kandírozás növeli az eltarthatóságát és ízét. Az étcsokoládéval való kombinációja népszerű az édes és enyhén keserű íz egyensúlya miatt. Ez a csemege nemcsak finom, hanem tele van jótékony antioxidánsokkal is.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Étcsokoládé |
---|---|
Súly: | 1 kg |
Tulajdonságok: | Hozzáadott cukor, Laktóz |
Összetevők: | Cukor, kakaómassza, narancshéj 23%, növényi zsír (pálma), kakaóvaj, *TEJSAVÓ, emulgeálószer: napraforgó lecitin E322, fényezőanyag: gumiarábikum, sellak E904, tartósítószer E330 |
Tápérték/100g: | Kcal: 465, KJ: 1956, Zsír: 23, ebből telített zsírsavak: 14,2, Szénhidrát: 63,7, ebből cukrok: 62,2, Rost: 0, Fehérje: 3,1, Só: 0,2 |
Származási hely: | Nagy-Britannia |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!