CSICSERIBORSÓ SALÁTA KECSKESAJTTAL ÉS LENOLAJJAL

Mi jut eszedbe egy könnyű nyári ebédről? Nekünk mindenképpen valamilyen saláta, ezért készítettünk Nektek egyet. A nyári salátának nemcsak könnyűnek, de laktatónak is kell lennie! És a mi csicseriborsónk képes erre!


88B133BB-4397-4885-BC0E-EE0624CE9042

 

A csicseriborsós salátához szükséges:
Csicseriborsó (lehet konzerv is)
Kecskesajt
Salátakeverék
Cherry paradicsom
Lenolaj
Olívaolaj
Só, bors
Szárított bazsalikom

Elkészítes:
A cherry paradicsomot felvágjuk és összekeverjük a  salátakeverékkel. A csicseriborsót 12 órán át áztatjuk majd megfőzzük. A kihűlt csicseriborsót hozzákeverjük a salátához. Hozzáadjuk az összemorzsolt kecskesajtot, és az elkészített olajos öntetet - olívaolaj és lenmag 3:1 arányban. Sóval, borssal és szárított bazsalikommal ízesítjük.

Tippünk:
Ha nincs időd, és gyorsan kell elkészítened a salátát, akkor mindenképpen használhatsz csicseriborsó konzervet is, amelyet nem szükséges főzni, és elég csak a salátára szórni.


b5495fa8-4ca0-4654-af90-29dbb23fa61f (1)

Reméljük, ugyanúgy megkedveled majd a csicseriborsó salátánkat, mint mi.


Jó étvágyat kívánnak a LuTe lányok!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz